Petra Kramer

  • Nachtparel

    Als we de naam Petra Kramer noemen dan gaat er bij velen een schok door het lichaam. In Drachten en omgeving is deze dame bij velen berucht omwege haar vele negatieve uitlatingen naar personen en bedrijven. Deze uitlatingen zijn veelal gestoeld op leugens en laster en slechts een enkele sensatiezoeker zal haar interessant vinden. Petra heeft tijd zat om de hele dag achter anderen aan te lopen om die personen en bedrijven belachelijk te maken, want zelf is ze een steuntrekker van bestaan. Naast dit ‘werk’ heeft Petra een eigen politieke partij die de naam “tweede kramer” heeft. Of er mensen zijn die met het volle verstand een stem op haar uitbrengen is uiterst twijfelachtig maar zo links (en veel minder rechts) zal een junk haar mogelijk bewonderen want soort zoekt soort. Dat Petra niet vies is van zowel alcoholische consumpties en drugs (hoe harder hoe beter) zal bij velen bekend zijn. Ooit kwam ik haar tegen in haar cafe in Drachten die onder de plaatselijke bevolking bekend staat als het harddrugs cafe. Dat Petra Kramer binnenkwam was snel in het hele cafe bekend en ze riep herhaaldelijk dat ze iedereen voor de kop wilde slaan.

    Middels een online magazine met de naam Drachtendichtbij en daar gesteund door de hoofdredacteur? Met de naam Conrad kan ze haar leugens en laster vrij verspreiden. Ook Nachtparel escort is door haar uitermate zwart gemaakt met allerlei verzonnen aantijgingen. Zo zouden dames worden gelokt die in geldnood zouden zitten om voor het minimumloon te werken, een kreet deze deze dame meerdere keren naar buiten gebracht is. De steun van Drachtendichtbij of Conrad bleek wel erg groot toen Conrad zelf maar eens op ‘onderzoek’ ging en Nachtparel belde over wat er gaande was en het waarheidsgehalte van de tegenbewering van Nachtparel, die op eigen website de tegenaanval had geopend. Het ging Conrad niet om de dooer Petra Kramer vertelde leugens en laster want dat zou onder het kopje vrije nieuwsgaring gaan maar om een aantal zaken waar Drachtendichtbij niks mee te maken heeft. Ook het door Petra vaak genoemde geld lenen aan arme dames om vervolgens uitgezogen te worden werd als verwijt door hem naar buiten gebracht want ooit zou er een advertentie (jawel in 10 jaar tijd één advertentie waar vrouw Kramer het niet mee eens is) geplaatst zijn en dus duidelijk, vrouwenhandel. Om haar leugens kracht te geven Heeft mevr. Kramer een loonstrookje van een personeelslid online gezet (waarbij ze dus vergeet dat het allemaal toch niet illegaal is) en heeft op dit loonstrookje alle bedragen weggewerkt behalve het wettelijke minimumloon welke standaard vermeld is. Haar verklaring hiervoor is dat dit gedaan is uit privacy redenen, maar iedereen snapt dat ook dit onzin is.

    Overigens is het geplaatste loonstrookje van haar vriendin en die vriendin heeft ooit wel een soort lening gehad,maar duidelijk op andere wijze dan Petra in haar relaas laat blijken. Laat duidelijk zijn dat die vriendin niet is begonnen gelijk met het verstrekken van een lening maar luttele weken na het verstrekken van die som gestopt is en ook niet de moeite heeft genomen af te lossen. Ook Petra heeft haar niet willen helpen hierin.

    Ook vreemd is het dat Petra allerhande aantijgingen doet richting Nachtparel maar vlak naast haar woning is een illegale priveontvangst waar ze totaal geen probleem mee heeft. Vraag ik me af wat dan het verschil is, bedrijf A werkt met Nederlandse meiden die kunnen gaan en nstaan waar ze willen en haar buren met illegaal werkende (en mogelijk gedwongen) dames waar Petra geen kwaad woord over wil horen. Ook op Drachtendichtbij is er een medeschrijver die illegaal als gigolo werkt. Ook dat is voor Petra niet interessant. Merkwaardig, want als je oprichter en leider van een politieke partij bent en dat soort buitenkansjes laat je voorbij schieten dan zegt dat erg veel.

    Petra is trouwens een transsuksueel en ze noemt zichzelf loktrans. Dat loktrans heeft ze bedacht omdat ze zoveel mogelijk problemen uit wil lokken! Op genoemde site staat op de meeste aantijgingen die Petra op Drachtendichtbij heeft gedaan een antwoord.

    www.nachtparel.nl

  • Tio

    Ik vind Petra Kramer ook een sensatiezoeker. Iemand die met shockerende uitspraken de aandacht op zich wil vestigen. En is een paar keer dronken in het openbaar verschenen. En zou een kroegtijger zijn van het eerste uur.. De S.P. heeft haar afgedankt omdat ze te vaak met onparlementaire uitdrukkingen naar buiten zou komen. Dit brengt een smet op de S.P. De S.P. is dan wel niet kleingeestig maar dit gaat dan wel wat te ver. Dit is in strijd met de moraal en de goede zeden. De taal die zij hanteert is niet A.B.N. te noemen maar hoogst onparlementair. Dit stoot mensen voor het hoofd en dat hoeft ook weer niet. Mensen kunnen uit hun routine losgetikt worden maar met onbeschofte beledigingen naar het hoofd slingeren naar mensen die rustig en gesetteld lijken te zijn gaat je te ver. Respect voor iedereen en laat ieder in zijn waarde. Moral decline, and decay. Moreel verval. Je moet toch een voorbeeld dienen voor mensen maar op die manier treed je naar buiten met een ongezonde levensstijl die verrot en zedeloos lijkt te zijn. Het lijkt wel aan de rand van de samenleving te zijn waar anarchie de boventoon voert.